Maestrul Eustaţiu Gregorian, cel mai bun creator de păpuşi cu Trupa de Marionete Arad, la Festivalul Puck din Cluj
Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete Puck, aflat la cea de-a XVI-a ediţie s-a încheiat vineri seara cu decernarea premiilor, de către managerul Emanuel Petran, în prezenţa juriului, prezidat de Slobodan Marokovic.
Cel mai bun spectacol a fost Povestea castronului şi a lingurii, al Teatrului de Nord Satu Mare, cel mai titrat echipaj, alături artiştii de la Arad, de la Teatrul Clasic Ioan Slavici, cu Trupa de Marionete, obţinând mai multe distincţii, inclusiv pentru cele mai originale păpuşi, realizate de maestrul Eustaţiu Gregorian.
Premiul pentru cel mai bun spectacol, Povestea castronului şi a lingurii, Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Harag Gyogy, Secţia de Păpuşi Brighella.
Premiul pentru regie, Adela Moldovan, pentru spectacolul Crăiasa Zăpezilor, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Trupa de Marionete Arad.
Premiul pentru scenografie Eugenia Tărăşescu Jianu, Povestea care a fost pătrată, Teatrul Arlechino Braşov.
Premiul pentru păpuşi Eustaţiu Gregorian, Crăiasa Zăpezilor, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Trupa de Marionete Arad. Pictor şi scenograf, a urmat cursurile Academiei de Arte din Bucureşti (1950) şi Institutului de Arhitectură (1952-1954). Pictor scenograf la Teatrul de Păpuşi din Craiova. Colaborări numeroase cu teatre din ţară şi din străinătate. Expoziţii personale de pictură şi o expoziţie de scenografie. Preşedintele filialei UAP Craiova. Premii şi medalii pentru pictură şi scenografie la diferite manifestări naţionale şi internaţionale
Premiul pentru muzică, Czapp Ferenc, Povestea castronului şi a lingurii, Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Harag Gyogy, Secţia de Păpuşi Brighella.
Premiul pentru dramaturgie Povestea castronului şi a lingurii, Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Harag Gyogy, Secţia de Păpuşi Brighella.
Interpretare colectivă, Crăiasa Zăpezilor, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Trupa de Marionete Arad.
Interpretare individuală feminină, Nagy Aniko, Povestea castronului şi a lingurii, Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Harag Gyogy, Secţia de Păpuşi Brighella.
Interpretare individuală feminină, Gabriela Lungu, pentru rolurile interpretate în Crăiţa florilor, Teatrul Municipal de Păpuşi Guguţă din Chişinău.
Interpretare masculină Daniel Stanciu pentru rolul Lupul din Scufiţa Roşie, Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti.
Relaţia actor public, Andreea Ajtai, Teatrul Ariel Tg Mureş.
Impact vizual, Mica vrăjitoare, Teatrul Princhindel din Alba Iulia.